Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Ο σεβασμός των προσωπικών σας δεδομένων και η προστασία της ιδιωτικής σας ζωής και των δεδομένων αυτής είναι το κύριο μέλημά μας. Αν και το εναρμονίζουμε με τους κανόνες διαφάνειας και όλους τους άλλους κανόνες και υποχρεώσεις που επιβάλλει ο νέος ΓΚΠΔ.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ
Η ακόλουθη πολιτική απορρήτου αντικατοπτρίζει την πολιτική στην εταιρεία "Κ. ΔΡΑΚΟΤΗΣ ΕΠΕ" και την εμπορική επωνυμία "hellofrom_.". Οι αναφορές στην πολιτική απορρήτου στην "hellofrom_.", "εμείς", "μας", νοείται η ανωτέρω εταιρεία με έδρα την Ελλάδα, όπως προαναφέρθηκε στην ενότητα "γενικοί όροι". Ελέγχουμε τους τρόπους συλλογής των προσωπικών σας δεδομένων και τους σκοπούς για τους οποίους χρησιμοποιούνται από την εταιρεία μας, έχοντας επίγνωση ότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι πολύτιμα, γι' αυτό καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία τους και σας επιτρέπουμε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Η πολιτική μας ρυθμίζει τα δεδομένα τόσο του επισκέπτη της ιστοσελίδας μας όσο και του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και αφορά τη διαδικασία επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Εάν κάποιος δεν συμφωνεί με αυτές τις πολιτικές, είναι ελεύθερος να εγκαταλείψει είτε την ιστοσελίδα μας είτε το e-shop.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας www.hellofrom.gr εγγραφείτε στην υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας ή εγγράφεστε σε εκδηλώσεις μέσω συγκεκριμένων ηλεκτρονικών ή μη ηλεκτρονικών φορμών, ενδέχεται να μας παρέχετε προσωπικά δεδομένα όπως το όνομα, τη διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου και το φύλο σας.

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ενδεχομένως παρέχετε για να εγγραφείτε στην υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να εγγραφείτε μέσω ηλεκτρονικών φορμών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σας στέλνουμε πληροφορίες, να απαντάμε σε ερωτήματα, να σας προσκαλούμε σε διάφορες εκδηλώσεις, να σας ενημερώνουμε για ειδικές δράσεις της εταιρείας μας ή να σας στέλνουμε τα νέα μας και άλλα παρόμοια.Επιπλέον, η δραστηριότητα ενός επισκέπτη παρακολουθείται με τη χρήση του Google Analytics. Το Google Analytics υπόκειται στην πολιτική απορρήτου της Google, Inc. την οποία μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο της Google. Τα δεδομένα αυτά χρησιμοποιούνται για τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού μας για τους επισκέπτες μας και δεν περιλαμβάνουν πληροφορίες που μπορούν να ταυτοποιηθούν προσωπικά, όπως όνομα, στοιχεία επικοινωνίας ή αριθμούς πιστωτικών καρτών.Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή ή να ζητήσετε τη διαγραφή των δεδομένων σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντάς μας μήνυμα στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου hello@hellofrom.gr

Τα αρχεία καταγραφής του διακομιστή ιστού διατηρούνται προσωρινά και στη συνέχεια διαγράφονται από τα συστήματά μας.Προκειμένου να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω της ιστοσελίδας "hellofrom_." και να κάνετε οποιαδήποτε παραγγελία προϊόντων της εταιρείας, θα σας ζητηθεί να δώσετε ορισμένα προσωπικά δεδομένα που είναι απαραίτητα για μια τέτοια συναλλαγή, το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση παράδοσης των προϊόντων, τον αριθμό τηλεφώνου σας (όποιο αριθμό τηλεφώνου και αν ορίσετε), τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και, σε περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα ως μέσο πληρωμής, θα σας ζητηθεί να δώσετε τον αριθμό της κάρτας, την ημερομηνία λήξης της καθώς και τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας της κάρτας σας. Εάν μας ζητήσετε επίσης να εκδώσουμε τιμολόγιο, ενδέχεται να σας ζητηθεί να δώσετε και τον αριθμό φορολογικού σας μητρώου. Εάν δεν μας δώσετε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι ζητάμε τα ελάχιστα στοιχεία που απαιτούνται για τη συναλλαγή. Με τη χρήση της ιστοσελίδας, παρέχετε τη ρητή συγκατάθεσή σας στην "hellofrom_." να επεξεργάζεται τα σχετικά προσωπικά δεδομένα για την εκτέλεση της παραγγελίας που έχει γίνει και δηλώνετε ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχονται, είναι αληθείς και ακριβείς.

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Τα δεδομένα αυτά διατηρούνται στα αρχεία μας για όσο διάστημα η συναλλαγή βρίσκεται σε εξέλιξη. Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής και το χρονικό διάστημα που απαιτείται από το νόμο για τυχόν επανεξέταση ή επιστροφή των αγαθών, τα δεδομένα σας διατηρούνται με ασφάλεια αποθηκευμένα μετά τη διαδικασία της "ψευδωνυμοποίησης

ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Η εταιρεία μας μπορεί να επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα για την τήρηση αρχείων των ενδιαφερόντων σας και την ενημέρωσή σας για προσφορές, πωλήσεις και σχετικά με τις δραστηριότητές μας, νέα. Ενδέχεται επίσης να τα χρησιμοποιήσουμε για την εξατομίκευση της εμπειρίας του χρήστη και για να μας επιτρέψουν να παρέχουμε το είδος του περιεχομένου και των προσφορών προϊόντων για τα οποία ενδιαφέρεστε περισσότερο ή για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας προκειμένου να σας εξυπηρετούμε καλύτερα ή για να μας επιτρέψουν να σας εξυπηρετούμε καλύτερα απαντώντας στα αιτήματά σας για εξυπηρέτηση πελατών ή για να διαχειριστούμε έναν διαγωνισμό, μια προωθητική ενέργεια, μια έρευνα ή άλλη λειτουργία του ιστότοπου ή για να διεκπεραιώσουμε γρήγορα τις συναλλαγές σας ή για να στέλνουμε περιοδικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με την παραγγελία σας ή άλλα προϊόντα και υπηρεσίες.

ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗΣ, ΠΡΌΣΒΑΣΗΣ, ΑΝΤΊΡΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΉΣ

Όσον αφορά τα Προσωπικά σας Δεδομένα, διατηρείτε, μεταξύ άλλων, τα δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης, αντίρρησης και διαγραφής ("δικαίωμα στη λήθη"), όπως ειδικότερα ορίζεται στα άρθρα 13-22 του Εσωτερικού Κανονισμού. Στο πλαίσιο αυτό, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να έχετε πρόσβαση στα Προσωπικά σας Δεδομένα που διατηρούμε σε βάσεις δεδομένων για να τροποποιήσετε, να διορθώσετε ή να ενημερώσετε τα δεδομένα αυτά, ακόμη και να εναντιωθείτε - ανά πάσα στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο - στην επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων που σας αφορούν, καθώς και να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας όσον αφορά την επεξεργασία τους ή να ζητήσετε την οριστική διαγραφή τους από τα αρχεία της Εταιρείας. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα βήματα που θα αναφέρονται κάθε φορά στο μήνυμα που λαμβάνετε μέσω του σχετικού μέσου επικοινωνίας (όπως e-mail ή μηνύματα SMS).

Εάν επιθυμείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας από όλα τα ενημερωτικά μας δελτία και τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων για μάρκετινγκ, διαφημιστικά προϊόντα ή/και υπηρεσίες, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο διαγραφής ') όπως αναφέρεται στα μηνύματα που έχετε λάβει. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση hello@hellofrom.gror και τηλεφωνικά στο 2310248742. Παρακαλούμε σημειώστε ότι ενδέχεται να χρειαστεί να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας πριν προχωρήσουμε με το αίτημά σας.

Μπορείτε επίσης ανά πάσα στιγμή να ζητήσετε την οριστική διαγραφή των Προσωπικών σας Δεδομένων που διατηρούνται στα αρχεία μας, επικοινωνώντας με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου hello@hellofrom.gr η στο τηλέφωνο +302310248742. Θα απαντήσουμε εντός τριάντα (30) εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του αιτήματός σας. Εάν δεν απαντήσουμε ή η απάντησή μας δεν θεωρηθεί από εσάς ικανοποιητική, έχετε το δικαίωμα να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και να ζητήσετε την εξέταση της απάντησής μας ή της παράλειψης της ενέργειάς μας.

Σε περίπτωση υποβολής αιτήματος διαγραφής από εσάς:

(α) Θα παύσουμε να χρησιμοποιούμε και να διαθέτουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα (εκτός εάν απαιτείται ή επιβάλλεται από το νόμο διαφορετικά).
(β) Θα διαγράψουμε όλα τα Προσωπικά σας Δεδομένα από τις βάσεις δεδομένων μας, εκτός από εκείνα που περιέχονται σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλληλογραφία ή άλλα έγγραφα που ενδέχεται να κατέχουμε προκειμένου να είμαστε σε θέση να αποδείξουμε τους όρους της συμβατικής μας σχέσης μαζί σας ή όπως άλλως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.
(γ) Λαμβάνοντας υπόψη τη διαθέσιμη τεχνολογία και το κόστος υλοποίησης, θα λάβουμε εύλογα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για να ενημερώσουμε άλλους εκτελούντες την επεξεργασία δεδομένων που επεξεργάζονται για λογαριασμό μας τα Προσωπικά σας Δεδομένα, όπως αναφέρεται συγκεκριμένα παραπάνω, ότι έχετε ζητήσει τη διαγραφή από αυτούς (τους εκτελούντες την επεξεργασία) οποιωνδήποτε συνδέσμων προς τα εν λόγω δεδομένα ή αντιγράφων ή αναπαραγωγών των εν λόγω Προσωπικών Δεδομένων. Σημειώστε ότι ενδέχεται να χρειαστεί να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας προτού προχωρήσουμε στην εκτέλεση του προαναφερθέντος αιτήματός σας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Δεσμευόμαστε να λαμβάνουμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη επεξεργασία και από τυχαία απώλεια, καταστροφή ή ζημία των προσωπικών δεδομένων. Τα προσωπικά σας δεδομένα, μετά την ολοκλήρωση της αγοράς οποιουδήποτε αγαθού, διαβιβάζονται μέσω του διαδικτύου με ασφάλεια χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση υψηλού βαθμού.

Οι πληροφορίες που μας παρέχετε θα τηρούνται στα συστήματά μας, τα οποία βρίσκονται στις εγκαταστάσεις μας ή σε αυτές ενός εξουσιοδοτημένου τρίτου μέρους. Ενδέχεται επίσης να επιτρέψουμε την πρόσβαση στις πληροφορίες σας σε άλλα τρίτα μέρη που ενεργούν για λογαριασμό μας για τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου ή για άλλους σκοπούς που έχετε εγκρίνει.

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα τα χρειαζόμαστε για να εκπληρώσουμε τους σκοπούς μας που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου ή για να συμμορφωθούμε με το νόμο.

Η εταιρεία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα τεχνικά μέτρα και προφυλάξεις για να διασφαλίσει την ασφάλεια και την κατάλληλη χρήση των δεδομένων σας. Ωστόσο, κανένα τεχνικό μέτρο ηλεκτρονικής αποθήκευσης μέσω δεν είναι 100% ασφαλές.
Η εταιρεία μας επεξεργάζεται τα παραπάνω δεδομένα σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ (ΕΕ 2016/679) και τη σχετική εθνική και κοινοτική νομοθεσία (π.χ. Ν. 2472/1997).
Τα προσωπικά σας δεδομένα γνωστοποιούνται στην αρμόδια τράπεζα (π.χ. ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας) και διαγράφονται από τη βάση δεδομένων μας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας.
Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί την παρούσα πολιτική, εάν είναι απαραίτητο, προκειμένου να συμμορφώνεται με τη σχετική νομοθεσία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Εάν υπάρχουν ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα πολιτική απορρήτου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που ορίζονται στην παρούσα πολιτική.

x